Kesä 2013

Kesäkausi on aika pitkällä, mutta ajattelin kirjoittaa ainakin suosikeistani

Kuva

WataMote aka It’s Not My Fault I’m Not Popular!

En yleensä seuraa mangaa netissä, mutta Watamoten kanssa oli pakko tehdä poikkeus. Samaistuttava hikkyhuumori on huumoria parhaimmillaan, joten pitihän se animekin tarkastaa!
Sovitus on riittävän laadukas, sillä mangakaan ei kauniilla taiteella loistanut. Itse asiassa yllätyin hienojen kohtauksien paljoudesta. Izumi Kitta suorastaan herättää Tomokon eloon hienolla roolisuorituksellaan. Jos suosittelisin sarjaa jollekulle, niin saattaisin jopa kallistua animen puolelle.

Stella Jogakuin Koutou-ka C3-bu

Olin alussa hiukan skeptinen sarjan suhteen, enhän jaksanut Upottea tai Garupaniakaan. C3-bu osoittautui mukavaksi yllätykseksi, sillä se ei yritä hieroa naamalle airsoft-nörttien salakieltä (minulla ei siis ollut aavistustakaan, mitä tässä sarjan sisällä survival gameksikin kutsuttu harrastus pitää sisällään).
Hahmot ovat melko tyypillisiä, mutta eivät tunnu muotista valetulta. Animaatio on nättiä ja äänimaailma toimii. Piristää koulupäivän jälkeen melko mukavasti.

Love Lab

Yksi sarjoista, joita en meinannut ensiksi edes katsoa. Ajattelin sen olevan pelkkää panderointia ja lähes-shoujo aita, mutta onneksi päätin katsoa kuitenkin. Lieviä tyttörakkausviitteitä sarjassa on, mutta avoimena ihmisenä en antanut sen häiritä.
Hahmot ovat uskomattoman hauskoja ja suloisia. Juoni (jos sitä sellaiseksi voi kutsua) on melko pöhkö, mutta toimii sarjan kehyksenä paremmin kuin hyvin. Toinen pitkän koulupäivän piristyksistä.

Genshiken Nidaime

Katsoin alkuperäisen sarjan jatkokausineen ehkä vähän yli vuosi sitten. Oikeastaan maratoonasin sen, niin hyvin hahmovetoinen, astetta aikuisempi sarja toimi. Sarjan uusinta kautta olin odotellut jo hyvän tovin.
Enkä pettynyt. Sarjan painopiste on nyt ehkä enemmän fujoshi-huumorissa kuin ennen, mutta Genshikenin tyyliin sitä ei (kai) ole aiemmin juurikaan tehty. joten ei siinä mitään valittamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s