Tracon 8

Ei, en jättänyt bloggaamista kahden postauksen jälkeen. On vain ollut vähän kiireitä, eikä ole ollut mitään aihetta (kirjoittaminenkaan ei aina innosta teksintäyteisen koulupäivän jälkeen!). Nyt kuitenkin havahduin siihen, että joku Tracon olisi tulossa kovaa vauhtia. Ihan näillä näkymin, tai oikeastaan jo viikonloppuna. Itse olen tietenkin jättänyt koko tapahtuman omaan arvoonsa koko kesän ajaksi, ja lippu on jäänyt ostamatta (protip: älkää tehkö näin. säästytte stressiltä). Nyt sitten tuskailen, että riittääkö niitä lippuja nyt siihen asti että olisin sellaista ostamassa. On varmasti aika naurettava ajatus että liput myytäisiin loppuun heti tapahtuman alettua, mutta niin minä hölmö tietysti kuvittelen! Jos kuitenkin kavereiden painostuksesta pyrkisin paikalle lauantaiksi (sunnuntai menee psykologian kokeeseen lukiessa), vaikka con omalta osaltani kestäisi sen kuutisen tuntia (koska junien aikataulut <3)

Kiinnostavaa ohjelmaa ei Traconissa kamalasti näytä olevan. Monesti aika menee vielä häpeilemättömään hengailuun, koska korkea kynnys mennä katsomaan jotain mikä kiinnostaa vain vähän. Jotain ihan mukavia ohjelmia voisi olla mm.

Suurin pätijä (käytiin porukalla katsomassa viimeksi. Jotkut seuralaisista taisivat kyllästyä, mutta ainakin allekirjoittaneesta oli hauskaa seurata kisaa)

Animestudiot värikuvin: Shaft

Fanitukseni on laitonta

ja… siinä se olikin? lauantai on aika köyhä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s