Blogger Recognition Award

blogger_recognition_award

Postaan pitkästä aikaa ja jälleen haasteen merkeissä. AnimeGardenin omituinen otus (Pahoittelen mikäli preferoit jotain muuta kutsumanimeä :’D) antoi minulle ja blogilleni Blogger Recognition Award -haasteen. Blogini pysyy näköjään pystyssä lähinnä erilaisilla haasteilla ja tunnustuksilla. Kevätkausi on pahasti kesken joten siltä suunnalta en tiedä ehdinkö kirjoittamaan ollenkaan.. Haasteen säännöt ovat joka tapauksessa tässä:

Ohjeet palkinnonsaajalle:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blohi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi

Jälleen kerran jätän nimeämisen tekemättä. Jokainen blogillinen tätä lukeva saa vapaasti vastata.

Kuinka aloitit bloggaamisen?

Luin tätä kysymystä varten ihka ensimmäisen postaukseni uudelleen, näin lähes kolmen vuoden jälkeen. Päällimmäiset ajatukset olivat suunnilleen luokkaa ”Apua, joku on oikeasti lukenut tämän”. Kun aloitin tämän blogin parissa parisen vuotta sitten, suomen ”animeblogiskene” oli vähemmän muinaishistoriallinen asia kuin tänä päivänä. Äärettömän trendikästä se ei silloinkaan ollut, mutta halusin kuitenkin huvittavasta babbys first blogauksestani päätellen huutaa ajatuksiani animesta johonkin kaivoon, kun Twitter rajoituksineen ei enää sopinut sille ainoaksi kanavaksi. Joku päivä lukion ensimmäisen vuoden alussa vain pistin hyvin tavanomaisen näköisen animeblogin pystyyn vaikka en animesta oikeasti mitään tiennyt (tai tiedä nykyäänkään yrityksistä huolimatta). Blogi on sitten kliseisesti seurannut mukana kyseisen koulun ajan, mutta tarkoituksena ei ole ollut ”valmistua” myös bloggaamisesta 😀

Ohjeita aloitteleville bloggaajille

Tässä aiheessa en ole paras neuvoja, sillä kirjoitan itse hyvin epäsäännöllisesti. Kaikille animesta bloggaamista harkitseville kuitenkin voisin sanoa, että paras tapa aloittaa on vain, no, aloittaa. Vaikka nykyään blogit ovatkin trendikkäitä jne, animeblogit eivät juuri kukoista. Alussa ja jatkossakin on ihan okei olla huono, ja kirjoittaessa oppii pukemaan ajatuksensa paremmin sanoiksi, niin peruskauralta kuin se kuulostaakin.

Yritä haastaa itsesi kirjoittamaan edes vähän säännöllisesti. Älä kuitenkaan pakota itseäsi; vastentahtoisesti väsätty teksti ei ole mielekästä lukijallekaan. Jos kirjoitusintoa ei ole, älä polta itseäsi loppuun. Hyvä elämänfilosofia animesta bloggaamisessa ja ihan animen katsomisessakin (sovellettavissa myös muihin harrasteblogeihin) on se, että anime tai kirjoittaminen on harvalle työtä. Innostus palaa jos on palatakseen. On ihan okei viettää väliviikkoja Netflixin katalogia läpikäyden tai Steam-kirjastoa kuluttaen.

Kiitokset vielä haasteesta ja toivottavasti saan kirjoitettua seuraavan kerran hieman aiemmin ja ehkä jopa animesta..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s