Luukku 16: Houkago Edge

houkagokansi

Aiemmin tässä kalenterissa olenkin puhunut jo Munosta ja hänen piirtämästään All Night Longista. Gateau-lehden tyylikkyys ja tavoite häivyttää genren perinteitä näkyy myös Houkago Edgessä.

Houkago Edge kertoo Tobarista, joka on aina pitänyt ennen kaikkia söpöistä ja feminiinisistä asioista. Tobari onkin mieltynyt naisten vaatteisiin ja meikkeihin, joissa hän on uskaltautunut pari kertaa jo uloskin. Eräänä päivänä asiat kuitenkin menevät pahasti pieleen, kun Tobarin luokkakaveri Inui tunnistaa hänet. Inui lupaa olla kertomatta kenellekään, kierosta luonteestaan huolimatta. Juuri kun Tobari on luottamaisillaan Inuihin, tämä kuitenkin käskee Inuin menemään kanssaan ulos – mekossa.

houkagooooo

Houkago Edge on jännä tapaus. Ihan sama miten pyörittelen sen premissiä, se kuulostaa silti hieman hämärältä. Pahin järkytys Houkago Edgeä uudelleen lukiessani oli kuitenkin sen ensimmäinen luku, mutta siitä meno tasaantuu hieman (kuten yleensä käy). Inui on melko kamala ihminen. Sen osaa kertoa tarinan sisällä jopa Inuin ex-tyttöystävä. Inuin tunteet Tobaria kohtaan tuntuvat pinnallisilta, mutta toisaalta aidommilta kuin muita hahmoja kohtaan. Tobari on taas on edelleen yksi maailman söpöimmistä asioista.

Tällä parilla tosiaankin on kemiaa. Osa siitä on melko negatiivista, mutta se johtunee siitä, että mangan lopuksi (SPOILER) pari ei pääse vielä kovin pitkälle. Koin jonkin sortin feelsejä Houkago Edgeä lukiessani, mutta tarina ja hahmot jäävät kovin pinnallisiksi siitäkin huolimatta. Munon piirrosjälki tosin on edelleen kovin söpöä. Tästä kaikesta huolimatta pidän tästä sarjasta melko paljon. Se on hieman ongelmallinen, mutta yhtä aikaa mukavan nopeasti luettava söpö sarja parilla, jolla on mielenkiintoinen suhde toisiinsa.

houkagoooo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s