Luukku 18: Ore to Joushi no Kakushigoto

oretojoushikansi

Ore to Joushi no Kakushigoto on Chiaki Kashiman viimeisin sarja. En muista lukeneeni Kashimalta mitään muuta, mutta näemmä hän on kunnostautunut ennen kaikkea Free-doujinsheilla. Ihan vain tägien perusteella hänen koko tuotantonsa on melko kevyttä, eikä Ore to Joushi no Kakushigoto näin ollen eroa hänen muista sarjoistaan ainakaan päällisin puolin.

Mikado, kaappi-idolifani, on pahasti esimiehensä Anezakin tossun alla. Anezaki pakottaa omia töitään Mikadolle ja kaupan päälle syö tämän ruoat, joten vähemmän yllättäen Mikado on kyllästynyt Anezakiin. Kun yrityksen työntekijät eräänä iltana menevät yhdessä juomaan, Mikado joutuu huolehtimaan hyvin humalaisesta esimiehestään. Miehet päätyvät sattuneista syistä yöpymään love hoteliin, jossa Anezaki erehtyy luulemaan Mikadoa yhden illan jutukseen. Kun Anezakille vielä selviää Mikadon olevan idoliotaku, kummallakin heistä on kiristysmateriaalia toisistaan. Miten käy heidän jo valmiiksi kireille väleilleen?

oreto

Ore to Joushi no Kakushigoto on juoneltaan hölmön nautittava. Kashiman piirrostyyli sopii sen henkeen hyvin. Pidän sen hahmoista ja tarinasta, mutta olisipa se hieman eri tavalla toteutettu. Olen sitä mieltä, että näin kevyessä ja hölmössä mangassa ei tarvita raiskauskohtauksia siihen, että toinen osapuoli saa viimein kerrottua tunteistaan (huom, ei sentään näille raiskaajaosapuolille). Tarinan meininki onkin non-con vähän joka suuntaan. Pääpari ensimmäinen seksuaalinen kohtaaminenkin on hieman hämärä.

Mainitusta heikkoudesta huolimatta sanoisin pitäväni Ore to Joushi no Kakushigotosta melko paljon. Yllättäen siinä on diipimpiäkin puolia.  Toinen päähenkilö ei sittenkään hurjastele homoutensa vuoksi, vaan siksi että _luulee_ sen olevan homomiesten tapa elää. Sarjan nimessä mainittu salaisuus liittynee yhtä lailla Mikadon idolifaniuteen ja Anezakin omaan salaisuuteen, mutta idolijuttu on lähinnä hassu vitsi, jolla voidaan vähän kiristää ja myöhemmin nauraa hyväntahtoisesti. Mielestäni sarja on tästä kaikesta huolimatta kuitenkin ihan suositeltava.

oretooo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s